Over ons

M. van Loon Transport Reusel, het betrouwbare adres voor al uw vervoersoplossingen. Bij ons kunt u terecht voor alle types transport: van klein tot exceptioneel groot en zowel binnen Nederland als daar buiten. Met meerdere trekkers en diverse type trailers kunnen we alle soorten transport organiseren. Daarnaast bieden we ook diverse opslag mogelijkheden, zodat u ruimtegebrek via ons kunt opvangen of een 'just-in-time' levering perfect kunt uitvoeren. M. van Loon Transport is ook meer dan een transportbedrijf, we denken met u mee voor het beste resultaat!

Missie


M. van Loon Transport streeft er naar om een zeer betrouwbare vervoerder te zijn en te blijven. Afspraken stipt nakomen en klaar staan voor de klanten. Tijd is geld, maar dit mag niet te kosten gaan van uw producten. Deze verdienen uiteraard onze uiterste zorg, zodat deze altijd in goede staat bij uw klanten terecht komen. Wij zijn tenslotte het visitekaartje voor uw bedrijf! Door continu een goede kwaliteit van dienstverlening te bieden maken we de verwachtingen waar, zodat de klant voor een volgende lading met een vertrouwd gevoel weer contact met ons op neemt.

Zoekt u een veilige en betaalbare plek om uw goederen op te slaan? M. van Loon Transport biedt mogelijkheden voor op- en overslag van uw producten! Vanzelfsprekend kan M. van Loon Transport voor u het complete voor- en natransport verzorgen en op het door u gewenste tijdstip afhalen en leveren bij u of uw klanten.

Werkwijze


Vanwege de gunstige ligging van ons bedrijf, aan verscheidene belangrijke transport-aders als de A67 en A58 en op korte afstand van belangrijke mainports als Antwerpen en Eindhoven, zijn we altijd in de buurt van ons werk. Door de korte lijnen tussen de klant, de planning en de chauffeurs, wordt er snel gereageerd en eventueel bijgesteld. Dit is prettig voor de klant, u weet immers op elk gewenst moment van de dag waar de goederen zich bevinden.

De flexibele opstelling van ons team, zorgt er voor dat het werk ook buiten reguliere tijden gewoon door kan gaan. Een gemotiveerd team van medewerkers denkt met u mee om alles vlotjes te laten verlopen, wat leidt tot het beste eindresultaat! Dankzij goede contacten in diverse regio’s binnen de Benelux en Duitsland kunnen ritten efficiënt worden gereden en worden de “de lege” kilometers tot een minimum beperkt, wat voor onze klanten resulteert in een gunstige prijs.


Vacatures

M. van Loon Transport is een kleinschalig familie bedrijf met een breed pakket aan vervoersoplossingen. Met ons enthousiaste team van medewerkers en een modern wagenpark, zijn we dagelijks in de weer om een optimale service te verlenen aan onze klanten. Wegens uitbreiding van de werkzaamheden zijn wij op korte termijn op zoek naar:

Chauffeur trekker/oplegger BeNeLux (Full-time)


Uitdagende- en afwisselende functie binnen een hecht team van gemotiveerde collega’s . De werkzaamheden bestaand uit dagritten in de gehele Benelux met 1 of meerdere losadressen. Overnachtingen zijn niet noodzakelijk.

Wat verwachten wij van jou:
Flexibele instelling
Geen 9 tot 5 mentaliteit
Zorgvuldig omgaan met de goederen van de klant
Representatieve uitstraling
Rijbewijs CE, code 95
Woonachtig binnen ca. 30 min vanaf Reusel

Wat bieden wij jou:
Vaste auto
Salaris conform CAO Beroepsgoederen vervoer
Uitzicht op een vast contract bij goed functioneren
Uitdagende functie met veel afwisseling
Een gezellige werksfeer

Chauffeur BeNeLux Parttime / Oproepkrachten


Parttime
Mocht je niet de hele week beschikbaar zijn; we zoeken ook iemand voor een aantal dagen per week. Het aantal werkuren en dagen is in overleg bespreekbaar.

Oproepkrachten
Om de piekdagen op te kunnen vangen zijn wij voortdurend opzoek naar invalkrachten/oproepkrachten in bezit van rijbewijs CE. Wij komen graag in contact met een chauffeur die het leuk lijkt, om af en toe bij ons te komen assisteren.

Voor meer informatie of een sollicitatie kunt u direct contact met ons opnemen, via telefoon +31 (0) 497 729190 of email info@mvanloontransport.nl.

Vacatures

M. van Loon Transport is een kleinschalig familie bedrijf met een breed pakket aan vervoersoplossingen. Met ons enthousiaste team van medewerkers en een modern wagenpark, zijn we dagelijks in de weer om een optimale service te verlenen aan onze klanten. Wegens uitbreiding van de werkzaamheden zijn wij op korte termijn op zoek naar:

Chauffeur trekker/oplegger BeNeLux (Full-time)
Meer info
Chauffeur BeNeLux (Parttime)
Meer info
Oproepkrachten
Meer info

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte, maak dan gebruik van de rechtsstaande contactgegevens. Om u zo snel en goed mogelijk te beantwoorden, vragen we u om direct alle beschikbare gegevens van het gewenste transport en/of opslag aan te leveren. Vermeld hierbij:

  • Uw gegevens
  • Laadgegevens
  • Losgegevens
  • Goederen omschrijving
  • Gewicht en/of afmetingen
  • Periode opslag

Contact