Op- en overslag

Zoekt u een veilige en betaalbare plek om uw goederen op te slaan? M. van Loon Transport biedt mogelijkheden voor op- en overslag van uw producten!Ideaal gelegen

M. van Loon is gevestigd in Reusel, gelegen nabij Eindhoven aan de Belgische grens, is de ideale uitvalsbasis vanuit het Europese achterland naar de Nederlandse en Belgische lucht- en zeehavens of omgekeerd. Een 'just-in-time' levering, ruimte gebrek, gewijzigde leveringsdata of capaciteitsproblemen in de productie kunnen de behoefte aan opslagruimte op zich af roepen. Een logische stap is zelf ruimte zoeken zo dicht mogelijk bij de productie of de afnemer van uw producten. Echter, als u een betrouwbare en betaalbare locatie zoekt bent u vaak bij de transporteur voordeliger uit en werkt u logistieke proces stukken efficiënter.

M. van Loon Transport kan u deze zorgen uit handen nemen door ruimte beschikbaar te stellen.

Iedere afmeting

Ons bedrijf beschikt over 1650 vierkante meter loodsruimte, waarbinnen de mogelijkheden bestaan uw goederen en producten droog en veilig te lossen/laden en bewaren.

Tevens beschikken wij over een beveiligd, ruim bemeten buitenterrein waar wij diverse soorten goederen en (bouw)machines voor korte of lange termijn kunnen herbergen. Mocht dit niet aan uw capaciteitswensen voldoen, dan kunnen wij in de directe omgeving nog meerdere passende oplossingen aandragen.

Compleet verzorgd

Vanzelfsprekend kan M. van Loon Transport voor u het complete voor- en natransport verzorgen en op het door u gewenste tijdstip afhalen en leveren bij u of uw klanten. Soms is een overbrugging van enkele werkdagen al voldoende om uw ruimteproblemen op te lossen, dit kan bij ons tegen zeer gunstige voorwaarden.

Door de combinatie van transport en opslag aan ons uit te besteden blijven onnodige kilometers en dus kosten uitgespaard, iets wat uw bedrijfsresultaat en het milieu ten goede komt.

Vacatures

Vrachtwagenchauffeur trekker/oplegger
Meer info
(Zaterdag) hulp werkplaats
Meer info

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte, maak dan gebruik van de rechtsstaande contactgegevens. Om u zo snel en goed mogelijk te beantwoorden, vragen we u om direct alle beschikbare gegevens van het gewenste transport en/of opslag aan te leveren. Vermeld hierbij:

  • Uw gegevens
  • Laadgegevens
  • Losgegevens
  • Goederen omschrijving
  • Gewicht en/of afmetingen
  • Periode opslag

Contact