Transport

Bij ons kunt u terecht voor alle types transport: van klein tot exceptioneel groot en zowel binnen Nederland als daar buiten. Met meerdere trekkers en diverse type trailers kunnen we alle soorten transport organiseren.Huif transport

M. van Loon transport heeft de beschikking over trailers met schuifzeilen voor het vervoer van tal van producten. Doordat deze zijn voorzien van een verschuifbare dakconstructie is het ook mogelijk om van de bovenzijde te laden en te lossen. De laadvloer is 13.60 meter lang, 2.50 meter breed en de goederen kunnen geladen worden tot een hoogte van 2.60 meter. Voor het vervoer van bouwmaterialen zijn onze trailers voorzien van uitneembare middenrongen. Deze bieden extra stabiliteit voor de lading en dit werkt prettig met laden en lossen.

Open transport

Soms is het wenselijk om de producten te transporteren met open trailers. Denk bijvoorbeeld aan staalconstructies, bouwmaterialen of andere producten die met een kraan geladen of gelost moeten worden. In situaties waar de laadruimte van een huiftrailer te beperkt is, zijn open trailers inzetbaar voor het vervoer van goederen met afwijkende afmetingen.

Rondhout transport

Het transport van rondhout is ook een belangrijk onderdeel van M. van Loon Transport. We hebben de beschikking over diverse open trailers met zijrongen waarmee we de boomstammen rechtstreeks van uit het bos, naar de fabrieken brengen. Het hout wordt hoofdzakelijk vervoerd binnen de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Voor het vervoer over lange afstand, hebben we verscheidene contacten voor retourlading om ook voor die ritten een efficiënte oplossing te kunnen bieden.

Geconditioneerd transport

Ook voor het vervoer van temperatuur gevoelige produkten bent u bij M. van Loon Transport aan het juiste adres. Met goed geïsoleerde trailers zijn wij in staat om de optimale temperatuur voor uw producten te waarborgen. Dit kan zowel in de zin van verwarming, als koeling van de laadruimte. Waarbij een permanente temperatuurbewakingssysteem de controle waarborgt. Informeer vrijblijvend naar een passende transport oplossing voor uw situatie.

Uitzonderlijk transport

Voor het speciaal vervoer hebben we de beschikking over diverse diepladers en semi-diepladers. Hiermee kunnen we uw vracht met bijzondere afmetingen transporteren door heel Europa. De eventueel benodigde vergunningen worden door ons verzorgd. Neem contact met ons op, om uw specifieke rit te bespreken.

Vacatures

Vrachtwagenchauffeur trekker/oplegger
Meer info
(Zaterdag) hulp werkplaats
Meer info

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte, maak dan gebruik van de rechtsstaande contactgegevens. Om u zo snel en goed mogelijk te beantwoorden, vragen we u om direct alle beschikbare gegevens van het gewenste transport en/of opslag aan te leveren. Vermeld hierbij:

  • Uw gegevens
  • Laadgegevens
  • Losgegevens
  • Goederen omschrijving
  • Gewicht en/of afmetingen
  • Periode opslag

Contact