Over ons

M. van Loon Transport Reusel, het betrouwbare adres voor al uw vervoersoplossingen. Bij ons kunt u terecht voor alle types transport: van klein tot exceptioneel groot en zowel binnen Nederland als daar buiten. Met meerdere trekkers en diverse type trailers kunnen we alle soorten transport organiseren. Daarnaast bieden we ook diverse opslag mogelijkheden, zodat u ruimtegebrek via ons kunt opvangen of een 'just-in-time' levering perfect kunt uitvoeren. M. van Loon Transport is ook meer dan een transportbedrijf, we denken met u mee voor het beste resultaat!

Missie


M. van Loon Transport streeft er naar om een zeer betrouwbare vervoerder te zijn en te blijven. Afspraken stipt nakomen en klaar staan voor de klanten. Tijd is geld, maar dit mag niet te kosten gaan van uw producten. Deze verdienen uiteraard onze uiterste zorg, zodat deze altijd in goede staat bij uw klanten terecht komen. Wij zijn tenslotte het visitekaartje voor uw bedrijf! Door continu een goede kwaliteit van dienstverlening te bieden maken we de verwachtingen waar, zodat de klant voor een volgende lading met een vertrouwd gevoel weer contact met ons op neemt.

Zoekt u een veilige en betaalbare plek om uw goederen op te slaan? M. van Loon Transport biedt mogelijkheden voor op- en overslag van uw producten! Vanzelfsprekend kan M. van Loon Transport voor u het complete voor- en natransport verzorgen en op het door u gewenste tijdstip afhalen en leveren bij u of uw klanten.

Werkwijze


Vanwege de gunstige ligging van ons bedrijf, aan verscheidene belangrijke transport-aders als de A67 en A58 en op korte afstand van belangrijke mainports als Antwerpen en Eindhoven, zijn we altijd in de buurt van ons werk. Door de korte lijnen tussen de klant, de planning en de chauffeurs, wordt er snel gereageerd en eventueel bijgesteld. Dit is prettig voor de klant, u weet immers op elk gewenst moment van de dag waar de goederen zich bevinden.

De flexibele opstelling van ons team, zorgt er voor dat het werk ook buiten reguliere tijden gewoon door kan gaan. Een gemotiveerd team van medewerkers denkt met u mee om alles vlotjes te laten verlopen, wat leidt tot het beste eindresultaat! Dankzij goede contacten in diverse regio’s binnen de Benelux en Duitsland kunnen ritten efficiënt worden gereden en worden de “de lege” kilometers tot een minimum beperkt, wat voor onze klanten resulteert in een gunstige prijs.


Vacatures

M. van Loon transport is een familiebedrijf met een ruime ervaring in het vervoer van diverse goederen zoals bouwmaterialen, machines, constructies en palletgoederen. Met ons moderne wagenpark zijn we dagelijks onderweg in de Benelux en Europa om de producten van onze klanten netjes af te leveren. We zijn op zoek naar:

Vrachtwagenchauffeur trekker/oplegger (full-time)


Wat verwachten wij van jou:
CE-rijbewijs
Klantvriendelijke en servicegerichte houding
Aanpakkers mentaliteit
Woonachtig binnen ca. 30 min vanaf Reusel

Wat bieden wij jou:
Vaste auto
Dag- of meerdaagse ritten bespreekbaar
Nascholing code 95
Beloning conform cao
Fijne collega’s en een gezellige werksfeer

(Zaterdag) hulp werkplaats(flexibele werkuren)


In onze werkplaats verrichten we het onderhoud aan ons materieel. Je assisteert daar bij het efficiënt verrichten van het periodiek onderhoud en reparaties. Je draagt zorg voor de juiste behandeling van de gereedschappen, hulpmaterieel en onderdelen.

Heb jij affiniteit met techniek? Of de bereidheid om dit te leren? Neem dan contact met ons op.

Open sollicitaties


Open sollicitaties zijn altijd welkom bij M. van Loon transport!

Heb je zin om je schouders eronder te zetten en je bijdrage te leveren aan ons team? Reageer dan nu! Wij zien je CV en motivatie brief graag tegemoet.
Voor meer informatie over deze vacatures, neem contact op met Niels van Loon bij voorkeur per mail naar niels@mvanloontransport.nl of telefonisch bereikbaar via 06-22386887.

Vacatures

Vrachtwagenchauffeur trekker/oplegger
Meer info
(Zaterdag) hulp werkplaats
Meer info

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte, maak dan gebruik van de rechtsstaande contactgegevens. Om u zo snel en goed mogelijk te beantwoorden, vragen we u om direct alle beschikbare gegevens van het gewenste transport en/of opslag aan te leveren. Vermeld hierbij:

  • Uw gegevens
  • Laadgegevens
  • Losgegevens
  • Goederen omschrijving
  • Gewicht en/of afmetingen
  • Periode opslag

Contact